Les bij toneelvereniging Plankenkoorts!?

Foto: facebook

Het nieuwe seizoen van toneelvereniging plankenkoorts is weer begonnen. Dit jaar echter niet traditioneel met repetities voor een toneelstuk, maar met basis toneellessen voor alle leden. Niet alleen huidige leden zijn welkom, er is ook plek voor nieuwe leden!

Repeteren voor een stuk is toch wat anders dan de fijne kneepjes van het acteren leren. Daar waren alle spelers van Plankenkoorts het mee eens en dus is er, mede met oog op het jubileumjaar volgend seizoen, gekozen voor een reeks toneellessen. Van september tot december wordt er gewerkt aan de basis beginselen van het acteerspel.

Iedereen vanaf 16 jaar kan hier bij aansluiten en lid worden van de vereniging. Ook voor spelers met ervaring zijn de lessen interessant en leuk.

De lessen worden gegeven door dramadocent en regisseuse Trude Verboom op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Paulus in Winssen. Dus kom op 25 september en/of 2 oktober naar de repetitie!

Dit is je kans eens dramalessen te volgen en te kijken of toneelspelen iets is voor je. Wil je meer informatie? Bel met secretaris Saskia Menting, 0487-525204 of mail naar [email protected]

Cookieinstellingen