U.L.T.O. en The Fast Lane: Together in Soul-Pop-Rock&Roll

Foto: http://www.thefastlane.nl

Op 28 oktober aanstaande zal de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk, samen met band The Fast Lane, een concert houden dat in het teken staat van de jaren ’60 tot en met ’80.

Regelmatig organiseert U.L.T.O. een galaconcert en ook dit jaar is dit weer het geval. Na eerder “de Vrienden van ULTO live” te hebben georganiseerd en een concert dat in het teken stond van de Efteling, staat nu een samenwerking met The Fast Lane op het programma. The Fast Lane is ontstaan uit de Major Dundee Band die enkele jaren geleden in de omgeving Maas en Waal erg bekend was en zelfs een top-40 hit scoorde . De vijfkoppige band speelt muziek uit de jaren ’60 tot en met  ’80.

Het zal geen typische concertachtige avond worden, maar een avond in ‘Night of the Proms’ stijl, waarbij  een mooie combinatie gemaakt wordt tussen U.L.T.O. en The Fast Lane. Beide  gezelschappen zullen zowel apart als gezamenlijk muziek uit deze periode ten gehore brengen. Zangeres Judith van Hulst uit Ewijk verleent medewerking aan het concert.

Het concert vindt plaats in MFA ’t Hart te Ewijk en vangt aan om 20.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart, toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Stofwolk Ewijk, Supermarkt Jumbo Loeffen te Winssen en Stomerij Odinette te Druten.

Cookieinstellingen