Herfststukjes voor Alde Steeg

Foto: dijkmagazijn

Woensdag 1 november kan ieder kind voor de bewoners van Alde Steeg mooie herfststukjes maken van natuurlijk groen. Het Dijkmagazijn brengt mooie stronken en takken mee uit de uiterwaard. Er is voldoende groen om voor iedereen een herfststukje te maken. Ook voor jezelf.

De uiterwaard en de Waal leveren volop mooie materialen op: meidoorntakken met bessen, stekelige maar mooie kruisdistels, kaardenbollen en grillige takken. Die materialen zijn al verzameld. De bewoners van Alde Steeg komen zelden of nooit in de uiterwaarden. Met de herfststukjes brengen we de natuur van de uiterwaarden naar hun toe. Natuurlijk mag je ook voor jezelf een stukje maken, er is immers materiaal genoeg in de uiterwaard. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Herfststukjes, woensdag 1 november van 14.00-15.30 uur. Locatie: Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Kosten € 2,50 incl. materiaal en drankje. Maximaal 8 kinderen, vanaf 7 jaar. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Meer info en evt. reserveren via dijkmagazijnbeuningen.nl ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.

Cookieinstellingen