Informatieavond Collectief Zonnedak ARN Weurt

Foto: publiek domein

Voor iedereen die wél van de voordelen van zonnepanelen wil genieten maar zelf geen geschikt dak heeft, werkt de lokale energiecoöperatie NovioVolta samen met de ARN aan een collectief zonnedak in Weurt. En u kunt meedoen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom 11 of 12 december naar de informatieavond en laat u informeren.

Wel zonne-energie, maar op het dak van een ander

U wilt graag gebruik maken van zonne-energie maar uw dak is te klein of er is te veel schaduw voor zonnepanelen. Of u woont bijvoorbeeld in een huurhuis, appartement of monument waar u geen panelen op kan plaatsen. Dan is het gezamenlijk zonnedak dé kans om uw eigen duurzame energie op te wekken én te profiteren van een lagere energierekening. Samen investeren we in de zonnepanelen op het dak van de ARN. Meedoen kan al vanaf één zonnepaneel. Energiecoöperatie NovioVolta neemt al het werk uit handen en u hoeft alleen nog maar te genieten van de voordelen.

De voordelen

Woont u in de zogenaamde postcoderoos (postcode 6551, 6641 of 6642) en doet u mee? Dan krijgt u over uw aandeel zonne-energie 100% belastingkorting, 15 jaar lang. De korting wordt verrekend op uw eigen energienota. Als deelnemer kunt u rekenen op een gemiddeld financieel rendement van 3% tot 5%. Dat is stukken meer dan op de spaarrekening. Gaat u ooit verhuizen, dan koopt de coöperatie uw zonnepanelen terug. Daarnaast helpt u mee om duurzame energie op te wekken, lokaal en samen met medeburgers. U levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Het initiatief wordt dan ook ondersteund door gemeente Beuningen, op weg naar een energieneutraal 2040.

Informatieavonden

Woont u in het postcodegebied en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar een van de informatieavonden. Aanmelden voor de avond kan via [email protected].

Cookieinstellingen