YW Fotografie.com opent fotostudio in centrum Beuningen

Foto: ywfotografie

Yuri Willems en Isabel Stikkelorum openen 16 december de deuren van hun studio aan de Thorbeckeplein 46 te Beuningen, gelegen tussen de Jumbo en de Blokker.

Na een aantal jaren parttime werkzaam te zijn geweest in zijn fotostudio op het industrieterrein Bijsterhuizen te Wijchen, was het voor Yuri tijd voor de volgende stap. ‘’Na al die jaren ervaring, wil ik nu fulltime met mijn passie bezig zijn, en het groter aanpakken’’. Samen met zijn vriendin die ook fotografe is gaan ze nu dit nieuwe avontuur aan in Beuningen.

Fotostudio YW Fotografie richt zich niet alleen op fotoshoots, maar u kunt hier ook terecht voor pasfoto’s, wanddecoraties, lijsten en digitale beeldbewerking. Iedereen is welkom en ze bieden een ruime keuze shoots aan. Van newborn tot aan complete trouwreportages, u kunt hier voor van alles terecht.

Op zaterdag 16 december 2017 is iedereen welkom om kennis te komen maken met de eigenaren en de nieuwe winkel/studio. Gedurende de dag van 09.00 tot 17.30 is het bedrijf geopend voor het winkelend publiek en zal deze dag feestelijk verlopen. Ook zijn er TE gekke openingsacties.

Openingsacties

Kom deze dag tussen 10.00 en 13.00 langs en ga op de foto in leuke kerstsfeer met GRATIS fotoafdruk 10×15! Bijvoorbeeld van je kindje/kinderen, Hoe leuk is dat? (Let op max. 3 pers. tegelijk) + Boek in de maand december nog een fotoshoot die plaats vind in januari, februari of maart en ontvang je mooiste foto op canvas GRATIS erbij! (t.w.v. €45,-)

Cookieinstellingen