Overname GO for Kids uit Beuningen door KION

Foto: publiek domein

De directies van GO for Kids en KION zijn overeengekomen dat KION per 1 februari GO for Kids overneemt, samen met Peuteropvang Beuningen en de activiteiten van Kido. KION zal de dienstverlening met dezelfde voorwaarden voortzetten.

GO for Kids is 20 jaar geleden door Mary van Oort gestart vanuit haar visie om kinderopvang te organiseren die goed aansluit bij de behoefte van kinderen en ouders. Voor haar was het altijd belangrijk om hoge kwaliteit te leveren en flexibel te zijn. Samen met Kees Goetstouwers is het bedrijf verder gegroeid, waar later het overblijven door Stichting Kido en Peuteropvang Beuningen aan zijn toegevoegd. Met de vele ontwikkelingen in de kinderopvangbranche in het vooruitzicht, is voor Mary van Oort en Kees Goetstouwers het moment aangebroken om de organisatie over te dragen. De keuze is uitgegaan naar een partner die de dienstverlening in dezelfde lijn zal voortzetten en die reeds bekend is met de Gemeente en scholen in Beuningen. KION heeft aandacht voor lokaal maatwerk en is in staat om de reeds gemaakte afspraken over IKC vorming over te nemen.

Van betekenis zijn voor meer kinderen en ouders

KION is verheugd over het verwerven van GO for Kids. De organisatie ziet de uitbreiding in Beuningen als een mooie aanvulling na de overname van kinderopvang De Dabbertjes in 2016. KION wil met haar kwaliteit, professionaliteit en innovaties bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen en tegelijkertijd ouders van jonge gezinnen ontzorgen.

Cookieinstellingen