Wandelingen voor mantelzorgers gemeente Beuningen

I.s.m. Stichting Perspectief verzorgt Mary van der Linde met haar bedrijf Happiness in Progress vanaf donderdag 7 juni a.s. opnieuw een serie maandelijkse wandelingen voor mantelzorgers uit Beuningen, Winssen, Ewijk en Weurt.

Het belangrijkste doel is mantelzorgers een fijne ochtend te bezorgen. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en gevoelens rond het zorgen en natuurlijk ook voor een luchtig gesprek. In bijna alle wandelingen zijn delen van het nieuwe Klompenpad opgenomen, waaronder bv. het struinpad langs de Waal, het Weurtsche Straatje en Slot Doddendael.

Mary nodigt u ook van harte uit voor de wandelingen op dinsdag 3/7, woensdag 8/8, maandag 3/9, di 2/10, woensdag 7/11 en donderdag 6/12. Deelnemers worden om 10.00 uur met koffie/thee en koek of gebak ontvangen. Na een voorstelrondje start de wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt. Rond 12.30 uur is men terug op de plaats waar men is gestart.

Eigen bijdrage voor mantelzorgers uit de gemeente Beuningen: € 4,50. Wilt u de flyer met volledige informatie ontvangen of zich aanmelden dan kan dat via email: [email protected] of 06-1804 1346.

Cookieinstellingen