‘Lang zal u wonen – markt’

Informatiemarkt 'Bewust ouder worden' 2016.
Informatiemarkt 'Bewust ouder worden' 2016.
Foto: Ger Loeffen

De gemeente Beuningen organiseert op zaterdag 3 november de ‘Lang zal u wonen – markt’ (eerst informatiemarkt ‘Bewust ouder worden’). De markt vindt plaats van 10.30 tot 15.30 uur in het gemeentehuis. Richt uw bedrijf of organisatie zich op comfortabel en veilig ouder worden? Dan kunt u meedoen aan de markt!

“Het onderwerp van de markt is ‘Lang zal u wonen’. We willen mensen aan het denken zetten om positief, gezond, comfortabel en veilig ouder te worden. Op de markt kunnen bedrijven en organisaties alles over dit onderwerp aan de bezoekers laten zien. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het verhogen van comfort in huis, gezond leven en leuke activiteiten ondernemen. Naast uw bedrijf of vereniging nodigen wij bijvoorbeeld ook leveranciers van slimme technologie, Stichting Perspectief, zorgorganisaties en verenigingen die zich inzetten voor senioren uit om deel te nemen aan de markt”, aldus gemeente Beuningen.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan de markt? Meld u dan vóór 15 september aan. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected] t.a.v. Yvonne Kuijpers of Trudy Teunissen. Of bel naar telefoonnummer 14 024.

Cookieinstellingen