Jeugd en senioren Weurt samen op pad naar Weurtsche Straatje

Foto: Wim Piels

‘Voor elkaar in Weurt’ is een samenwerkingsverband tussen een aantal Weurtse verenigingen om gezamenlijk tot activiteiten te komen van, voor en door de Weurtse bevolking.

Het kerkbestuur St. Andreas, Stichting Perspectief, de Zonnebloem, basisschool De Ruyter en de Seniorenvereniging Weurt organiseren woensdag 5 september een wandeltocht waarin jong en oud elkaar bij de hand nemen. Groep 8 van basisschool De Ruyter en kwetsbare senioren die  normaal niet zo makkelijk de deur uit gaan, trekken er deze ochtend samen op uit. Groep 8 ondersteunt tijdens de wandeling de senioren.

Ze wandelen door het Weurtsche Straatje en naar de uitkijktoren bij het Grindgat. Daar vertelt Paul Smits over de geschiedenis van dit gebied. De lengte van de wandeltocht is ongeveer 4 km.

De wandeling is op 5 september van 10:00 tot 12:00, verzamelen bij De Kloosterhof, Kapittelweg 2a in Weurt. Na afloop is er voor de deelnemers gratis koffie of thee bij De Kloosterhof.

Deelname is gratis, aanmelden niet verplicht. Informatie te verkrijgen bij Stichting Perspectief: tel. 024-6750939 of email: [email protected]

Cookieinstellingen