Jonge kunstenaars gezocht

Foto: dijkmagazijn

Het Waalstrand in Beuningen is bezaaid met aangespoelde schatten. Welke jutter trekt op woensdag 19 september de (stevige) stoute schoenen aan, om ze te gaan verzamelen? Bij Het Dijkmagazijn kunnen er kunstwerken van worden gemaakt, die tijdens de Kunstroute worden tentoongesteld.

Het water brengt van alles aan land. Grillige stukken hout, mooie stenen, en misschien wel een stuk van een visnet. Waar zou het allemaal vandaan zijn gekomen? Van een schip, of uit een ver land… Een echte jutter vindt de mooiste schatten, en maakt er iets moois van. In het Dijkmagazijn kun je je vondsten verwerken tot een echt kunstwerk. In ondiepe bakken lijm je van de vondsten de mooiste afbeeldingen. Artistieke assistenten staan klaar om je te helpen. Trek wel echte jutterskleren aan (die vies mogen worden)!

Iedereen is van harte welkom om de kunstwerken op zondag 23 september te komen bekijken in Het Dijkmagazijn. Na afloop van de Kunstroute zijn de kuntstwerken natuurlijk voor de makers!

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa.

Waalwoemi: Jonge kunstenaars gezocht, woensdag 19 september, 14.00-15.30 uur. Max. 12 kinderen van 7-12 jaar, deelname € 4,50 incl. materiaal. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

Cookieinstellingen