Probeer Breng of Breng flex gratis!

Foto: YouTube Screenhot

De regio Arnhem Nijmegen staat deze week in het teken van duurzame mobiliteit. Van 16 tot en met 22 september is het namelijk Europese Mobiliteitsweek. Vanwege deze week kunt u gratis kennismaken met Breng en Breng flex.

5.000 gratis dagkaarten voor bus

Breng en de regio Arnhem Nijmegen geven 5.000 dagkaarten weg! Eén volwassene en twee kinderen van 4 tot en met 11 jaar, kunnen een dag gratis reizen met de Breng lijnbussen. U kunt de bus op werkdagen pas ná de ochtendspits gebruiken.

Probeer Breng flex uit

Heeft u Breng flex nog nooit uitgeprobeerd? Dan kunt u gratis een rit met Breng flex maken. Dit geldt voor de heen- en terugrit en kan alleen wanneer u nieuw bent bij Breng flex. Breng flex is een handige vervoerservice op bestelling. Met Breng flex reist u altijd voor € 3,50 in de regio Arnhem of Nijmegen. Reserveer een zitplaats en bepaal zelf bij welke halte u in- en uitstapt. We geven 1.000 retourtjes weg.

Hoe vraagt u een gratis kaart aan?

Bekijk de spelregels en vraag op www.ervaarhetov.nl vanaf 19 september de gratis kaart aan. Hiervoor vult u op de website eerst een korte vragenlijst in. Op=op!

Vragen over de bus in Nijmegen?

Op donderdag 20 september van 11.00 tot 17.00 uur staat Breng met een informatiestand in Nijmegen op de hoek Broerstraat/Ziekerstraat.

Reacties