Kunst, muziek en film in cultuurkerkje tijdens Kunstroute

Foto: Havang(nl)

Het aanstaande Cultuurkerkje Winssen opent op zondag 23 september de deuren voor bezoekers. Tijdens de kunstroute zijn mensen van harte welkom om tussen 12.00 en 17.00 uur kennis te maken met kunst en cultuur in het kerkje. Het programma is gevarieerd.

Aan de muren van het kerkje hangen schilderijen van kunstenares Antoinette Schepens. Tussen 12.00 en 14.00 zijn er de muzikale klanken van Quattro: een kwartet van zangers die overwegend klassieke muziek ten gehore brengen.

Oude films

De tweede helft van de middag wordt gevuld met vertoningen van oude films uit en over Winssen. Ton Overdijk en Marcel Spiertz laten met filmbeelden zien hoe Winssen er in de jaren ’50 en de jaren ’80 uit zag. Ook hebben ze filmmateriaal van meer recente data bij zich. De filmvoorstellingen zijn tussen 15.00 en 17.00 uur te zien.

Voorproeven

Door de deuren tijdens de kunstroute te openen wil de Stichting Cultuurkerkje Winssen geïnteresseerden alvast gelegenheid geven om kennis maken met de ruimte, de mogelijkheden en het potentiele programma. Van een officiële opening is op 23 september nog geen sprake. Daarvoor moet er eerst nog een aantal noodzakelijke aanpassingen aan het kerkje worden gedaan.

Cookieinstellingen