MHCB A1 pakt volle winst tegen QZ

Met ruim 20 minuten vertraging vanwege het bevroren veld begon zaterdag de wedstrijd van Beuningen A1 tegen QZ. De meiden van Beuningen begonnen fel aan de wedstrijd. Een paar mooie acties van Sem resulteerde na een paar minuten in de 1-0 voorsprong.

QZ was even onder de indruk, maar hervatte zich wel. Vrij snel maakt QZ de gelijkmaker. MHCB kreeg even later een strafcorner die via de QZ stick in het net viel. 2-1. MHCB bleef wel aanvallen, maar het waren de counters van QZ die binnen 2 minuten de stand helemaal omgooiden. Tweemaal werd makkelijk het doel gevonden. Na 15 minuten was de stand al 2-3. Dit kwam aan voor Beuningen.

In de tweede helft was MHCB enigszins de betere ploeg. Er werden een aantal kansen gecreƫerd. Een prachtige backhand van Layla zorgde na 10 minuten voor de gelijkmaker. Beuningen geloofde er weer in en ging vol voor de winst. de 4-3 viel na een minuut of 20. Met nog 15 minuten op de klok werd er volop geknokt, maar goals vielen er niet meer. Een mooie wedstrijd met 3 punten voor MHCB.