Kerst schilderen en tekenen in Cultuurkerkje Winssen

Foto:

Kinderen van 6 tot 10 jaar oud zijn van harte welkom om op zaterdag 15 december tussen 14.00 en 15.30 uur om te komen tekenen in schilderen in het Cultuurkerkje Winssen. Tijdens de eerste kinderactiviteit gaan kinderen onder professionele begeleiding een voorgelezen kerstverhaal op het schilderdoek zetten. Het resultaat wordt geëxposeerd op 22, 23 en 26 december, wanneer er in het Cultuurkerkje ook kerststallen te zien zijn.

De kosten voor deelname zijn € 3,- (per kind). Kinderen hoeven alleen kleding aan die vies mag worden, de rest van de spullen en materialen staan voor ze klaar. We hebben plek voor maximaal 15 kinderen, dus meld je kind snel aan. Dat kan via een mail aan Kirsten Jeurink, via e-mail: [email protected]

Voorproeven

Het organiseren van kinderactiviteiten past in de plannen van een aantal vrijwilligers uit Winssen, die zich inzetten om het hervormde kerkje aan de Notaris Stephanus Roesstraat 11 een nieuwe bestemming te geven. Het is de bedoeling om het kerkje met kamerconcerten, exposities, kinderactiviteiten, historische films en andere activiteiten nieuw leven in te blazen: activiteiten voor jong en oud. Hoewel het aanstaande Cultuurkerkje Winssen nog niet officieel is geopend (er zijn enkele aanpassingen nodig), wordt de komende kerstperiode gebruikt om alvast een voorproefje te geven van een aantal activiteiten.

Cookieinstellingen