Een spannend logeerpartijtje in de bieb

Foto: Jimmy Israel

Op 9 februari gaat er iets spannends gebeuren in Bibliotheek Beuningen. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar mogen dan een nachtje slapen in de bieb! Tijdens deze junioreditie van ‘Night at the Library’ staan er voor kinderen en ouders tentjes klaar. ‘s Avonds is er van alles te doen, zoals ‘Lezergamen’ of naar griezelverhalen luisteren. Heb jij wel eens verstoppertje tussen de boekenkasten gespeeld?

Een nachtje slapen in de bieb samen met (een van) je ouders: dat maak je niet snel mee. Voordat je in je tentje kruipt, is er van alles te doen in alle hoeken en gaten van de bibliotheek. Wat dacht je van improvisatietheater, een potje Lezergamen, Harry Potter Weerwolven of een echt kussengevecht! Verhalenverteller Paul Groos komt spookachtige verhalen vertellen. En last but not least: trek je mooiste pyjama aan voor de ‘Beste Pyjama-wedstrijd’. Kinderen én hun ouders of verzorgers mogen aan alles meedoen, maar gewoon de hele nacht boeken lezen mag natuurlijk ook.

Reserveer snel je tentje

Eén tentje voor twee personen kost €40 voor biebleden en €45 voor niet-leden. Eén volwassene van 18 jaar of ouder mag maximaal drie kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar meenemen. De kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van de volwassene. Snacks, drinken, ontbijt en een leuke goodiebag zijn bij de prijs inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.obgz.nl/nachtjeslapen

Reacties

article
75633
Een spannend logeerpartijtje in de bieb
Op 9 februari gaat er iets spannends gebeuren in Bibliotheek Beuningen. Kinderen tussen de 8
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20190112/een-spannend-logeerpartijtje-in-de-bieb/
2019-01-12T00:11:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2019/01/17235215/Night-at-the-Library_fotograaf-Jimmy-Israel.jpg
Beuningen Nieuws
Nieuws