Het Dijkmagazijn zoekt Zomervrijwilligers

Foto: Wim Piels

Beuningen heeft dankzij de inzet en financiële steun van veel inwoners en ondernemers eindelijk zijn eigen ‘Terras aan de Dijk’. Nu zoekt Het Dijkmagazijn nog vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer willen optreden.

Het Dijkmagazijn is er trots op dat dit initiatief zo breed is ondersteund. Met de inzet van deskundige vrijwilligers zijn de trappen geplaatst, is de ruimte rondom het gebouw opgeruimd en ziet alles er uitnodigend uit. Medewerkers van Rabobank Rijk van Nijmegen hebben – in het kader van NL Doet! – het gebouw binnen een fris kleurtje gegeven. De komende weken worden de laatste puntjes op de i gezet en dan is men echt helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Het Dijkmagazijn heeft de afgelopen jaren een aantal keren een pop-up terras geopend. Dit jaar wordt een volgende stap gezet: alle zondagen in de maanden mei tot en met september zal het terras open zijn voor passerende wandelaars en fietsers. “Daarom zoeken wij vrijwilligers die komende zomer als gastvrouw of gastheer van Het Dijkmagazijn terrasbezoekers koffie of thee met appeltaart serveren”, vertelt een woordvoerder. “Per vrijwilliger denken we aan 4 zondagochtenden òf zondagmiddagen.”

Geïnteresseerden kunnen zich melden via [email protected].

Cookieinstellingen