Voorlichtingsbijeenkomst over prostaatkanker

Rik Somford.
Rik Somford.
Foto:

Uroloog Rik Somford en verpleegkundig specialist Joost van Baaij gaan in op de nieuwste ontwikkelingen bij de behandeling van (uitgezaaide) prostaatkanker.

Beiden zijn verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). Tijdens deze bijeenkomst is er ook aandacht voor de Prostaatkanker Stichting (PKS). Er is informatiemateriaal beschikbaar en Ton van Rijen, arts en ervaringsdeskundige, zal kort de rol van de PKS toelichten. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met (prostaat)kanker of mensen die kanker hebben gehad, partners, naasten en overige belangstellenden.

De toegang is gratis en er is veel gelegenheid om vragen te stellen aan de inleiders.

Lotgenotencontactgroep

U kunt u voor, tijdens of na deze bijeenkomst aanmelden voor een lotgenotencontactgroep. Het Marikenhuis wil geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om in een aantal bijeenkomsten in kleine groepen met lotgenoten van gedachten te wisselen over wat hen bezighoudt in het kader van prostaatkanker. Hoe ga ik om met de gevolgen van de behandeling, met dingen die niet meer kunnen, met angst en/of onzekerheid of met een verandering in relatie met je partner? En zo zijn er nog wel voorbeelden.

Meer info over de bijeenkomst op 3 juni en de lotgenotencontactgroep vindt u op www.marikenhuis.nl

Voorlichtingsbijeenkomst over prostaatkanker
Maandag 3 juni 19.30 – 21.30 uur | Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen

Cookieinstellingen