Sentire Domi Massage & Coaching

Foto: Sentire Domi

Ron Budde is sinds februari 2016 gestart met zijn praktijk Sentire Domi voor massage en gezondheid. In deze praktijk kun je terecht voor een divers aanbod dat gaat van massage, tot advies en coaching. Een klein overzicht in de vorm van een wie, wat waar!

Wie?

Ron Budde, sinds 2016 gestart met massagepraktijk “Sentire Domi”, (vrij vertaal, Feeling Home) . Hij draagt Beuningen een warm hart toe. “Beuningen is mijn thuishaven. Hier geboren, opgegroeid, sociaal en maatschappelijk actief; geeft een gevoel van geborgenheid die ik niet graag wil missen.”

Wat?

Bij Ron kun je voor veel dingen terecht op het gebied van welzijn en massage.

Aan de basis ligt de “klassieke massage” Deze massage is gebaseerd op de anatomie van het lichaam en kan zowel functioneel (klachtgericht) als ontspannend (wellness) gegeven worden. Een eerste bezoek zal bestaan uit een intake gesprek en indien nodig een bewegingsanalyse, zodat de juiste behandeling kan worden gekozen.

Naast de massage`s en coachende gesprekken kan gekozen worden voor, actieve of sederende massage Cupping, stoelmassage en de Lemniscaat en Rozenolie massage, Deze massagetechnieken zijn specifiek gericht op de onbalans die door o.a. verlies (rouw) worden veroorzaakt in lichaam en geest.

Deze bijzondere massage die voornamelijk op de onderbenen en voeten plaats vindt zorgt tevens voor een diepe vorm van ontspanning.

Dit doet hij allemaal met de groots mogelijke zorgvuldigheid: “Het mogen werken aan jouw lichaam, wat ik zie als jouw kostbaarste bezit wordt eervol, respectvol en met de grootste zorg uitgevoerd.”

Waar?

Alle activiteiten kunnen vanuit het pand op Zonnebloemveld 3 gepraktiseerd. Het is ook mogelijk om op locatie massages uit te voeren.

Voor meer informatie, ga naar de website: https://www.sentiredomi.nl/. U kunt ook rechtstreeks bellen naar 06-38309029. Volg Sentire Domi ook op Facebook!

Cookieinstellingen