Tweede editie Muziekroute langs historische locaties in Winssen

Foto: Geert Rolf

WINSSEN – Op zondag 25 augustus van 12.00 tot 17.00 uur vindt de tweede Muziekroute Winssen plaats.

Na de succesvolle eerste editie in 2018 is op zondag 25 augustus 2019 weer te genieten van muziek op negen mooie locaties in Winssen. Er is een afwisselend programma, met genres als pop, blues, luisterliedjes, klassiek en zelfs gregoriaans. Naast jong aanstormend talent en nieuwe “acts” doen gevestigde namen mee. Er zijn enkele aansprekende nieuwe locaties toegevoegd, zoals “In de Kas”, Dorpshuis de Paulus en een nieuwe locatie aan de Haneman. Bezoekers kunnen op elke locatie starten. De locaties zijn herkenbaar aan een banner.

Op verzoek van velen is de aanvangstijd vervroegd naar 12.00 uur. Hierdoor ontstaat iets meer tijd voor een bezoek aan álle locaties. De route is te voet, per fiets en met de auto te volgen.

De inwoners van Winssen heten u van harte welkom en willen u graag laten meegenieten van muziek, cultuur en cultuurhistorie. Want Winssen is een dorp om trots op te zijn. Komt u ook op zondag 25 augustus 2019, van 12.00 tot 17.00 uur?

Accommodaties Muziekroute Winssen

  • Woning Ellen Hendriks en Gijs Hamerslag (Bouwlusthoeve), Poelsestraat 2, Blind Lemon (Britt Litjens, blues, soul) én een verrassing uit Winssen (pop, rock, blues, soul, funk, akoustisch, zang)
  • Woning Rob en Anja de Kanter, van Heemstraweg 47, 6645 KE Winssen, Berke Feil (piano), Andre en Arnold Haverkort (muziek uit kleinkunst, cabaret en pop)
  • “In de Kas”, Plakstraat 8a, 6645 KL Winssen, Emmie en Lenn (singer-songwriter hedendaags) en Devin Gademan (singer/ songwriter hedendaags)
  • Nederlands Hervormde kerk Winssen, Not. Stef. Roesstraat 11, Fleur Perlo met ondersteuning van Niek Perlo (zang) en Lei Coopmans (gregoriaans, uitleg, demo)
  • Café Daan, Not. Stefanus Roesstraat 8, 6645 AH, Amaretto’s, accordeon en zang, nederlandstalig
  • Dijkmagazijn, Dijk 27, 6645KA Winssen, Eric van Ewijk,Poezie & muziek
  • Dorpshuis de Paulus, Molenstraat 2, 6645 BT Winssen, Vision (Popkoor)
  • Woning Peter en Micha, Molenstraat 29, Peter van Rooij en Erna Steeg (luisterliedjes)
  • Woning van Florence Kroes, Haneman, Ilse Rooyackers (piano, zang)

Meer informatie: https://www.facebook.com/MuziekrouteWinssen/

Cookieinstellingen