Derde buurtontbijt door ondernemers Julianaplein

Foto: Carol van Eert

Op 28 september is het weer nationale burendag en dan organiseren tien ondernemers, net als vorig jaar, op het kleine deel van het Julianaplein een burenontbijt.

Expert Beuningen, Bloemen van Johannes, , Elke dag lekker, Bilow underwear & more,ZIJde, Shoeby Beuningen, De zaak van Ruud, Schoenmakerij & Sleutelservice Beuningen – van den Berg, Haarstudio A1 en Grandcafe-Restaurant De Provence nodigen voor het derde jaar hun buren uit voor een gezellig buurtontbijt op het kleine deel van het Julianaplein in het Hart van Beuningen. Gezellig deze burendag samen beginnen met een heerlijk ontbijt aan mooi gedekte tafels.

Het buurtontbijt is bedoeld voor centrumbewoners (jong en oud) aan het Julianaplein en Amaliaplein, die het leuk vinden om de buurt en elkaar beter te leren kennen.

Zaterdag 28 september vanaf 9.30 uur en aanschuiven kan tot 10.30 uur. De kosten voor het ontbijt zijn gratis.

Aanmelden: graag vóór 24 september 2019, zodat er genoeg ontbijtjes in huis kunnen worden gehaald! U kunt dit doen door u aan te melden door het aanmeldingsformulier wat u deze week in uw brievenbus ontvangt bij één van de tien organiserende winkels in te leveren.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de vierde zaterdag in september. “Wij willen graag onze gastvrijheid tonen en hopen net als voorgaande jaren veel buren te mogen begroeten op ons buurtontbijt”, meldt de organisatie.

Cookieinstellingen