Verkiezingsdebat voor senioren

Foto: Frans Peperzak

BEUNINGEN – Seniorenverenigingen uit Ewijk, Weurt, Winssen en Beuningen houden donderdag 24 februari een verkiezingsdebat voor senioren. Zij werken nauw samen met Stichting Perspectief.

Onder leiding van Peter Jensen, voormalig hoofdredacteur van De Gelderlander, gaan de leiders van de zeven partijen in Berningen in gesprek over verschillende onderwerpen. Centrale vraag in het debat is: wordt Beuningen een seniorvriendelijke gemeente? De partijleiders van Beuningen Nu & Morgen, CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD laten deze avond weten hoe zij denken over de groeiende groep senioren en wat zij in hun verkiezingsplannen hebben opgenomen over het ouderenbeleid. Beuningse politici kunnen tijdens het debat worden bevraagd.

Debat bijwonen

Het Verkiezingsdebat voor senioren vindt plaats in Theater de Molen en begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Er zijn 85 plaatsen. Corona-ticket vereist. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterdemolen.nl (debatavond voor senioren) of via telefoon 024-67 74 160 (weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Cookieinstellingen