Dorpsquiz Beuningen 2023: doe mee en test je kennis in een avond vol plezier!

Foto: CC0

BEUNINGEN – Op zaterdag 7 oktober staat Beuningen in het teken van een spannende en uitdagende dorpsquiz die de lokale gemeenschappen van Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen samenbrengt. Deze avondvullende kennisquiz belooft niet alleen plezier en vermaak, maar ook een gelegenheid om de gemeenschapsbanden te versterken. Hier zijn de details van dit opmerkelijke evenement:

De ‘Voorloper’ Challenge

De voorbereidingen voor de Dorpsquiz Beuningen beginnen eerder dan verwacht. Op 22 september krijgen de teamcaptains een speciale uitdaging genaamd de ‘Voorloper’. Dit is een raadselachtige opdracht die in twee weken moet worden opgelost. Wat deze uitdaging extra interessant maakt, is dat je niet het hele team hoeft in te schakelen, maar je zult er wel op uit moeten om het op te lossen.

De Dorpsquiz zelf

Op de dag van de grote quiz, 7 oktober, worden teams getest met ongeveer twintig opdrachten. Deze opdrachten omvatten algemene vragen en taken, maar zullen ook specifieke vragen bevatten over de dorpen Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen, evenals hun inwoners. De spanning zal stijgen terwijl teams proberen hun kennis en lokale expertise te gebruiken om punten te scoren.

Uitslagenavond en bekendmaking van de winnaar

Na een avond vol uitdagende opdrachten en interessante vragen, is het moment van de waarheid aangebroken. Op zaterdag 28 oktober wordt de winnaar van de Dorpsquiz Beuningen bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitslagenavond in De Lèghe Polder. Dit belooft een gezellige en onvergetelijke avond te worden waarin het winnende team wordt gehuldigd voor hun prestaties.

Deelnemen aan de quiz

De Dorpsquiz Beuningen staat open voor iedereen die zin heeft in een leuke uitdaging en graag samenwerkt in een team. Teams kunnen worden samengesteld met familie, vrienden, buurtgenoten, collega’s, clubleden of verenigingsleden. Elk team moet bestaan uit ongeveer 10 tot 15 deelnemers en er is geen vereiste dat alle teamleden in de gemeente moeten wonen. Er is plaats voor maximaal veertig teams.

Belangrijk om te weten is dat elk team vanuit zijn eigen locatie zal deelnemen aan de quiz. De Dorpsquiz Beuningen is zo ontworpen dat een divers samengesteld team een voordeel heeft, dus iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht leeftijd. De aanmelding voor teams is geopend tot en met 21 september via de officiële website van Dorpsquiz Beuningen, www.dorpsquizbeuningen.nl. De deelnamekosten bedragen 25 euro per team.

Dus, grijp deze kans om je kennis te testen, nieuwe vrienden te maken en samen met je gemeenschap deel te nemen aan de Dorpsquiz Beuningen op 7 oktober. Het belooft een evenement te worden dat zowel leuk als verbindend is voor iedereen in de regio. Veel succes en plezier!

 

Cookieinstellingen