Ontdek de 9e Jaarlijkse Wijnproeverij in Hart van Beuningen op 13 oktober

Illustratieve afbeelding
Illustratieve afbeelding
Foto: CC0

Op vrijdag 13 oktober 2023, om 18:00 uur, is het weer tijd voor een heerlijk evenement voor wijnliefhebbers in Beuningen: de 9e Jaarlijkse Wijnproeverij in het Hart van Beuningen. Dit populaire evenement wordt georganiseerd door lokale ondernemers en vindt plaats tijdens de koopavond. Het belooft een avond vol wijnplezier te worden.

Tijdens de wijnproeverij vormen vele winkels en horecagelegenheden in Beuningen een speciale wijnroute. Langs deze route kunnen bezoekers genieten van verschillende wijnen en bijpassende hapjes. Of je nu de voorkeur geeft aan karaktervolle rode wijnen of frisse witte wijnen, Beuningen heeft voor ieder wat wils.

Bij de deelnemende ondernemers kun je proefnotities verwachten met gedetailleerde informatie over de aanwezige wijnen. Denk aan informatie over het druivenras, het land van herkomst, suggesties voor culinaire combinaties, de prijs, en waar je de wijn kunt kopen om er thuis nog eens van te genieten. Mis deze kans niet om je wijnkennis te vergroten en nieuwe smaken te ontdekken tijdens de 9e Jaarlijkse Wijnproeverij in het Hart van Beuningen op 13 oktober om 18:00 uur.

 

Cookieinstellingen