Eerste 29 artiesten bevestigd voor Down The Rabbit Hole 2024

Foto: Tom Hessels | www.hesselsmedia.nl

In een knallende aankondiging opent Down The Rabbit Hole de deuren naar de magische wereld van muziek en kunst voor het festival van 2024. Van 5 t/m 7 juli 2024 wordt de Groene Heuvels in Beuningen omgetoverd tot een speeltuin van ontdekkingen, met muziek, kunst, en onverwachte ontmoetingen. Bereid je voor op een weekend vol verrassingen, want vandaag onthult het festival de eerste 29 bevestigde artiesten die het publiek zullen betoveren.

De line-up

Jungle, LCD Soundsystem, Michael Kiwanuka, The National, Eefje de Visser, Jessie Ware, Khruangbin, RAYE, dEUS, Folamour (A/V), The Gaslight Anthem, Jain, JPEGMAFIA, The Last Dinner Party, Nia Archives, Noname, Psychedelic Porn Crumpets, Ty Segall, Blondshell, DJ HEARTSTRING, Elias Mazian, Jalen Ngonda, Mdou Moctar, Nana Benz du Togo, Nusantara Beat, Octo Octa, Palms Trax, Scowl, Sho Madjozi.

Dit eclectische gezelschap belooft een onvergetelijke ervaring met diverse muziekstijlen en genres. Van soul tot indie, dancepop tot psychedelica – Down The Rabbit Hole biedt een line-up voor elk muziekhart.

Kaartverkoop en Presale

De kaartverkoop begint op zaterdag 2 december om 11:00 uur via Ticketmaster. Als je vorig jaar aanwezig was, heb je het voorrecht om eerder toegang te krijgen via een exclusieve presale, waarvoor je een e-mail ontvangt.

In totaal zijn er 45.000 tickets beschikbaar, inclusief een festivalticket voor het volledige evenement (drie dagen en vier overnachtingen), een tentplek en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Nijmegen, voor €270,- (excl. €10,- servicekosten).

Rabbit Resort, Groepscampingplekken en Campercamping

Ontdek de comfortabele opties op Rabbit Resort en reserveer je plek. Voor groepen is er de mogelijkheid om een Groepscampingplek te reserveren met korting als je met The Rabbit Express reist.

Camperliefhebbers zijn welkom op de Campercamping met stroom- en non-stroomplekken.

Blijf op de Hoogte

Volg Down The Rabbit Hole op InstagramFacebookX en TikTok om op de hoogte te blijven van alle laatste updates. Meld je aan voor het Facebook-event en de officiële DTRH24 Spotify-playlist.

Kortom, bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op Down The Rabbit Hole 2024!

Cookieinstellingen