Ouder- en Kindcafé Beuningen verwelkomt Poppentheater Tingeling

Foto: Speelosaurus

Op vrijdag 12 april zal het Ouder- en Kindcafé in Beuningen weer tot leven komen met een bijzonder bezoek van Poppentheater Tingeling. Dit keer staat de betoverende voorstelling “Muisje zoekt een huisje” op het programma, speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud.

In deze hartverwarmende vertelling gaat een klein muisje op zoek naar een warm en knus holletje. Tijdens haar avontuur ontmoet ze Kabouter Tingeling en Ploem de Eekhoorn, die haar helpen bij haar zoektocht. Kom samen met je kleintje kijken waar het muisje uiteindelijk haar huisje vindt. En aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen zelfs de poppen knuffelen!

Het Ouder- en Kindcafé vindt plaats bij de SpeelOsaurus en KION in Kindcentrum De Hoeven, van 10:00 tot 11:30 uur. Deze maandelijkse bijeenkomst biedt een leuke gelegenheid voor baby’s, peuters en hun ouders/verzorgers om samen te komen, te spelen en andere ouders te ontmoeten. De activiteiten zijn gratis, maar aanmelden is noodzakelijk via [email protected]

Mis deze betoverende ervaring niet en kom op vrijdagochtend 12 april naar het Ouder- en Kindcafé in Beuningen voor een ochtend vol plezier en vermaak voor jong en oud. Voor meer informatie, bezoek www.speelosaurus.nl/ouder-en-kindcafé.

Cookieinstellingen