Wandeltocht Beleef Beuningen Buiten: verken het prachtige buitengebied

Foto: Dijkmagazijn

Op zondag 14 april vindt de wandeltocht “Beleef Beuningen Buiten” plaats in Beuningen. Tijdens deze tocht kunnen deelnemers genieten van de prachtige uiterwaarden, het Waalstrand, grindgaten, waaien, grazende paarden en koeien, talloze doorkijkjes en gezellige rustplekken in het schilderachtige buitengebied van de gemeente.

De start en finish vinden plaats bij De Zaak. Er zijn verschillende routes beschikbaar, variërend in lengte van 7, 14, 21 tot 28 kilometer, gedeeltelijk onverhard. Ook is er een volledig verharde route van 25 kilometer, speciaal ontworpen ter voorbereiding op de Vierdaagse.

Langs de route en bij start/finish zijn er gezellige rustplaatsen waar deelnemers kunnen genieten van een drankje en hapje. Op de langere route is er een extra toiletvoorziening onderweg beschikbaar. Alle afstanden starten vanaf 08.00 uur bij De Zaak, gelegen aan Van Heemstraweg 79 in Beuningen.

Het inschrijfgeld bedraagt €6,-, met een korting van €1,- voor leden van de KNWB. Alle deelnemers ontvangen een leuke attentie. Inschrijven is mogelijk via de website, maar ook op de dag zelf bij De Zaak. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Cookieinstellingen