Poppentheater Tingeling: Voorstellingen in de Meivakantie

Foto: Tingeling

Poppentheater Tingeling heeft verschillende voorstellingen op haar programma staan in de meivakantie. Deze zijn te zien in het thuistheater aan de Tempelstraat 6 in Beuningen.

Van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei is om 11.00 uur voor kindjes van 3 tot 5 jaar de voorstelling ‘Indiaantje Tingeling’ te zien. Kabouter Tingeling krijgt van een indianenmevrouw een wigwam én een tooi met veren. Wat is hij trots! Nu kan hij indiaantje gaan spelen. Zijn vriendje eekhoorn Ploem de pluimstaart wil ook graag in de wigwam. ‘Nee,’ zegt kabouter Tingeling, ‘eerst moet je een indiaan worden.’ Dus gaat Ploem op zoek naar veren…

Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 mei volgt de familievoorstelling ‘Het groene hoedje‘ vanaf 4 jaar. Deze prinsessenvoorstelling begint ook om 11.00 uur. In ‘Het groene hoedje’ kan het erg verwende prinsesje Annabel bij haar groene jurk geen passend hoedje vinden. De hele dag is zij al bezig met kleren en hoedjes passen. Haar moeder wordt er doodmoe van en stuurt haar naar het bos. Bij de vijver vindt zij de goede kleur voor haar hoedje. Maar de koning van de kikkers is het niet eens met haar keuze en geeft haar een heel vreemd hoedje. En of prinses Annabel haar groene hoedje mooi vindt? Kom dat zelf maar eens bekijken, verkleed als prins of prinses of met een mooie hoed op. En hebben papa, mama, oma of opa een mooie hoed? Die willen we graag zien! Maar gewoon als jezelf komen mag natuurlijk ook!

Graag reserveren via de website www.poppentheatertingeling.nl of 024-6777034. Kosten zijn 5 euro per persoon.

Cookieinstellingen