Ewijkse Tom brengt unieke Foodcar en BBQ-pakketten naar jouw locatie

Foto: Tom's Lunch

Sinds kort heeft Toms Lunch een bijzondere toevoeging: een unieke foodcar, omgebouwd van een ijskar door Tom zelf. Na maanden van klussen was de foodcar begin december klaar voor gebruik.

De foodtruck is bedoeld voor diverse gelegenheden, van familiefeesten tot bedrijfsjubilea en open dagen. Voor deze gebeurtenissen bieden we pakketten aan met onbeperkte keuze uit warme broodjes en/of friet. De warme broodjes zijn rijkelijk belegd met opties als pulled pork, beenham, shoarma, of huisgemaakte saté. Uiteraard hebben we ook vegetarische opties beschikbaar. Het is een origineel en smakelijk alternatief voor de traditionele frietwagen.

Maar dat is niet alles; we bieden ook complete BBQ-pakketten aan. Bij Toms Lunch breiden we ons duurzame aanbod uit met iets speciaals voor de zomer: compleet verzorgde BBQ-pakketten inclusief de levering van een BBQ. Geïnspireerd door onze liefde voor lokaal en ambachtelijk eten, en gedreven door een onophoudelijke inzet voor duurzaamheid, introduceren we een unieke BBQ-ervaring voor groepen groter dan 15 personen. Mocht je geen zin hebben om zelf te bakken, dan kun je een chef-kok erbij vragen die het eten bereidt.

Onze pakketten zijn flexibel en kunnen op maat worden samengesteld naar wens. En als je toch graag een frietje wilt, dan kunnen we dat natuurlijk ook verzorgen, dankzij onze goed uitgeruste keuken. We bieden tevens verschillende vegetarische en veganistische gerechten aan.

Voor meer informatie kun je terecht op www.tomslunch.nl of neem contact met ons op via telefoon: 024-209 01 04.

Cookieinstellingen