Nostalgische filmavond ZieneMaasenWaal brengt Maas en Waal tot leven in De Bogerd

22 sep , 17:06 Nieuws
foto brug jos camera jos kruisbergen foto gemaakt thymen schippers
DRUTEN - Woensdagavond 2 oktober staat in het teken van een unieke filmervaring, georganiseerd door Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid. In De Bogerd, Druten, wordt een speciale editie van ZieneMaasenWaal gepresenteerd.
Tijdens deze sfeervolle avond gaan de nieuwste documentaires van filmmaker Jos Kruisbergen in première. Het belooft een nostalgische reis door Maas en Waal te worden, met boeiende korte films die de regio prachtig in beeld brengen. Het programma bevat diverse pareltjes, zoals ‘Sloop en nieuwbouw Junior College in Beneden-Leeuwen’ (2003), ‘Piet Vink plukt al 60 jaar fruit’ (2001), ‘Wijchense paardenmarkt’ (2005) en de ontroerende ‘Onthulling Piet van Abeelen plantsoen’ (2002). Daarnaast zijn er films over iconische evenementen zoals het Tielse Fruitcorso en de Kindervakantieweek 2024, met als kers op de taart de film ‘Lente 2024’.
De filmavond start om 20:00 uur. Donateurs hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen, maar ook niet-donateurs zijn van harte welkom, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. Kaarten kosten €10 per stuk en zijn te reserveren via de website. Mis deze bijzondere avond niet!