Recordaantal bezoekers geniet van zonnig Leisurelands

14 aug , 23:44 Nieuws
unnamed
Arnhem, 13 augustus 2024 – Gisteren was het op de recreatiegebieden van Leisurelands ongekend druk. Onder een stralende zon en een strakblauwe lucht trokken duizenden bezoekers naar de stranden om te genieten van het heerlijke zomerweer. Niet eerder dit jaar waren er zoveel mensen op één dag op een van de recreatiegebieden van Leisurelands. In totaal werden er ongeveer 175.000 bezoekers geteld. 

Blije gezichten 

De stranden lagen dan ook vol met kleurrijke handdoeken, vrolijke parasols en blije gezichten. Bezoekers genoten van de zon, bouwden zandkastelen, verkoelden zich in het water en genoten van allerlei watersporten. De sfeer was uitgelaten en gezellig. Het drukst was het op Zeumeren, Bussloo, Veluwe aan Zee, Hilgelo en Berendonck. 

Gratis uitje 

Leisurelands is blij met de grote opkomst: “Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen genieten van onze gratis recreatiegebieden. Het mooie weer heeft zeker bijgedragen aan de drukte. De vele toeristen die in Gelderland met vakantie zijn of inwoners die alweer terug zijn van vakantie hebben we weer volop gratis uitjes kunnen bieden.” aldus Kees Rutten, directeur van Leisurelands. 

Tips voor een geslaagde dag 

Ondanks de drukte verliep alles voorspoedig. Leisurelands roept bezoekers op om ook de komende dagen goed op zichzelf en elkaar te passen. “Smeer je regelmatig in met zonnebrandcrème, drink voldoende water en houd elkaar goed in de gaten” benadrukt Adriaan van der Linden van Leisurelands. 
Kom je ook naar het strand, dan hebben we nog een paar extra tips voor je: 
  • Gebruik de faciliteiten: Leisurelands biedt volop gratis faciliteiten, zoals toiletten, douches, speeltoestellen en zonnebrandpalen. Maak daar gebruik van! 
  • Kom op tijd: Om de drukte te vermijden en een goed plekje te bemachtigen, is het aan te raden om op tijd naar het strand te komen. 
  • Houd het schoon: Neem je afval weer mee naar huis en help mee om het strand schoon te houden.