Takkenweek aan het Waalstrand

jun 27 , 18:46 Nieuws
takkenweek2
Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken, stenen zoek? Klimmen, verdwalen of fikkie stoken? Meld je dan aan voor de Takkenweek aan het Waalstrand. Op 8,9 en 11 juli organiseert Het Dijkmagazijn samen met KION hele dagen strandpret.
De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. En waar je verder zelf maar zin in hebt om te doen en te maken. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan zijn boterham roosteren boven een knapperend houtvuurtje. Let op: geen nylon kleding aandoen vanwege brandgevaar. En stevige (dichte) schoenen vanwege prikplanten, en kleding die vies mag worden. Geef per dag op wanneer je wilt meedoen, er is voldoende begeleiding.
De Waalspettersweek is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
Waalwoemi: Takkenweek aan het Waalstrand. Voor kinderen van 8-12 jaar. 8, 9 en 11 juli, telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen., De kosten bedragen € 5,- per dag (incl. begeleiding, materialen en eten en drinken), gratis met Klavervierpas. Opgeven is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl , geef je voor elke dag apart op.