Vierdaagsebed zoekt slaapplaatsen voor wandelaars Nijmeegse Vierdaagse

jun 27 , 8:50 Nieuws
bed nijmeegse vierdaagse omstreken c jurjen drenth
Vierdaagsebed zoekt inwoners van Nijmegen en omstreken die hun bed willen verhuren aan wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Ook doet ze een oproep aan wandelaars: "Er zijn nog overnachtingsplaatsen beschikbaar."
Ook dit jaar doet Vierdaagsebed een oproep op de gastvrijheid van Nijmegenaren en inwoners van omliggende plaatsen om hun bed te verhuren.Een groot deel van de wandelaars is weliswaar voorzien van een slaapplek, toch heeft nog niet iedereen een vierdaagsebed gevonden. Er is vooral nog behoefte aan een- of tweepersoonsbedden waar één wandelaar kan slapen.

Vraag en aanbod

Wandelaars die nog geen slaapplek hebben gevonden kunnen zich nog aanmelden. Mara van Beek, manager Tourist Information bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, legt uit: "Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig dat we én gastgezinnen én wandelaars zoeken, maar dat heeft te maken met het beschikbare aanbod en de wensen van wandelaars. Aan ons dus de taak om genoeg aanbod te creëren en zo de juiste match te kunnen maken. En niet te vergeten iedereen een geweldige ervaring te bieden."

Aanmelden als gastgezin of wandelaar

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via vierdaagsebed.nl en voor vragen contact opnemen met Citystore Rijk van Nijmegen: via [email protected] of 088-3660200. Hier staan de vergoedingen voor de gastgezinnen.
Op de foto Vierdaagselopers op dag drie: van Groesbeek naar Berg en Dal.