Marjolein Buis verzamelt punten in Cesenatico Italië

Foto:

BEUNINGEN, 12 september 2010 – Van 8-12 september vond in Cesenatico een internationaal rolstoeltennistoernooi plaats. Hier heeft de Beuningse Marjolein Buis aan deelgenomen.In het enkelspel kwam ze in de eerste ronde de Spaanse Jacinto tegen. Met 6-1 6-1 was Buis duidelijk de sterkste. In de halve finale speelde ze tegen de nummer 1 van Italië: Lauro. Vanwege de regen moest naar een binnenbaan uitgeweken worden, wat duidelijk in het voordeel van de Italiaanse werkte. De wedstrijd ging met 6-3 7-6 naar haar.In het dubbelspel speelde Buis voor het eerst met de Duitse Fornefeld. In de kwartfinale waren ze met 6-3 6-2 te sterk voor hun Zwitserse tegenstandsters. In de halve finale stonden ze tegenover Lauro en Grangier, de single finalisten. Nu trok Buis met haar partner aan het langste eind met de score 7-5 6-0. Voor de dubbel finale moest een van de tegenstandsters opgeven, waardoor de winst naar Buis en Fornefeld ging.Marjolein Buis over het toernooi: “Ik ben erg teleurgesteld in mijn resultaat in de single. Het is erg jammer als je opeens van baansoort moet wisselen. Het lukte mij niet goed genoeg om me daaraan aan te passen en Lauro lukte het wel. Ik had gehoopt dit toernooi te winnen, maar dat mocht niet zo zijn. Gelukkig konden we de dubbels wel buiten spelen en dat ging dan ook een stuk beter! Ik heb het zomerseizoen mooi met een titel kunnen afsluiten.”Kijk voor meer informatie over Buis op www.marjoleinbuis.nl.

BEUNINGEN, 12 september 2010 – Van 8-12 september vond in Cesenatico een internationaal rolstoeltennistoernooi plaats. Hier heeft de Beuningse Marjolein Buis aan deelgenomen.

In het enkelspel kwam ze in de eerste ronde de Spaanse Jacinto tegen. Met 6-1 6-1 was Buis duidelijk de sterkste. In de halve finale speelde ze tegen de nummer 1 van Italië: Lauro. Vanwege de regen moest naar een binnenbaan uitgeweken worden, wat duidelijk in het voordeel van de Italiaanse werkte. De wedstrijd ging met 6-3 7-6 naar haar.

In het dubbelspel speelde Buis voor het eerst met de Duitse Fornefeld. In de kwartfinale waren ze met 6-3 6-2 te sterk voor hun Zwitserse tegenstandsters. In de halve finale stonden ze tegenover Lauro en Grangier, de single finalisten. Nu trok Buis met haar partner aan het langste eind met de score 7-5 6-0. Voor de dubbel finale moest een van de tegenstandsters opgeven, waardoor de winst naar Buis en Fornefeld ging.

Marjolein Buis over het toernooi: “Ik ben erg teleurgesteld in mijn resultaat in de single. Het is erg jammer als je opeens van baansoort moet wisselen. Het lukte mij niet goed genoeg om me daaraan aan te passen en Lauro lukte het wel. Ik had gehoopt dit toernooi te winnen, maar dat mocht niet zo zijn. Gelukkig konden we de dubbels wel buiten spelen en dat ging dan ook een stuk beter! Ik heb het zomerseizoen mooi met een titel kunnen afsluiten.”

Kijk voor meer informatie over Buis op www.marjoleinbuis.nl.

Cookieinstellingen