HVB lopers in voorbereiding 7heuvels

Foto:

31 oktober 2011 – HVB biedt lopers mogelijkheid zich optimaal voor te bereiden op 7heuvelenloop.Op zaterdag 5 november gaat een groep, o.l.v. van Ger van Boxem, het parkoers op om deze op deskundige wijze te verkennen. Zo zal er op diverse punten, gestopt worden om aan te geven, hoe men hier het best {technisch} kan lopen. Het tempo ligt zeer langzaam. Verder wordt er aandacht besteed aan hoe kun je de wedstrijd het beste in kunt delen en waar de drank posten staan.Met al deze informatie sta je dan ook goed voorbereid aan de start. Vertrek is om 9 uur vanaf ’t Schrijverke.OpenVerenigingsLoop (OVL)Op zondag 6 november is er weer een OVL over 5 of 10 km. Hier kunnen de lopers testen welk tempo ze aan kunnen, om 2 weken daarna in dit tempo de Zevenheuvels te bedwingen. Men kan zelfs de 1e ronde inhouden, om de 2e ronde te versnellen etc.Ook de dit keer start de OVL weer vanachter het gemeentehuis om 9 uur. Deelname is zoals gewoonlijk gratis. Het parkoers gaat weer door Beuningen Noord en over de dijk.

31 oktober 2011 – HVB biedt lopers mogelijkheid zich optimaal voor te bereiden op 7heuvelenloop.

Op zaterdag 5 november gaat een groep, o.l.v. van Ger van Boxem, het parkoers op om deze op deskundige wijze te verkennen. Zo zal er op diverse punten, gestopt worden om aan te geven, hoe men hier het best {technisch} kan lopen. Het tempo ligt zeer langzaam. Verder wordt er aandacht besteed aan hoe kun je de wedstrijd het beste in kunt delen en waar de drank posten staan.

Met al deze informatie sta je dan ook goed voorbereid aan de start. Vertrek is om 9 uur vanaf ’t Schrijverke.

OpenVerenigingsLoop (OVL)
Op zondag 6 november is er weer een OVL over 5 of 10 km. Hier kunnen de lopers testen welk tempo ze aan kunnen, om 2 weken daarna in dit tempo de Zevenheuvels te bedwingen. Men kan zelfs de 1e ronde inhouden, om de 2e ronde te versnellen etc.

Ook de dit keer start de OVL weer vanachter het gemeentehuis om 9 uur. Deelname is zoals gewoonlijk gratis. Het parkoers gaat weer door Beuningen Noord en over de dijk.

Overigens heeft Gijs van den Hurk het UNIVE GrootRivierenland succesvol afgerond. Ondanks een verkoudheidsvirus onder de leden, wist hij zich knap te handhaven.
Met een tijd van38.05 over 10 km kwam hij als 3e 55+in Gorinchem binnen. Voldoende om als 2e te eindigen in het Eindklassement.

 

Cookieinstellingen