Ab Krook traint Remo Speijers voor Red Bull Crashed Ice!

Foto:

BEUNINGEN, 1 november 2011 – Niemand minder dan schaatscoach Ab Krook gaat het Nederlandse team, bestaande uit Remo Speijers, Bart van Roosmalen en Glenn Bakx begeleiden naar de wereldtop van Red Bull Crashed Ice.Op 4 februari 2012 staat ons eigen Limburgse Valkenburg als stop op de wereldkampioenschapskalender samen met St. Paul (Minnesota, VS), Åre (Zweden) en Québec (Canada). Om verschil te kunnen maken in de race van 2012 gaat de alom gerespecteerde schaatscoach Ab Krook de uitdaging aan om het Nederlandse team te begeleiden. Krook wordt hierbij geassisteerd door zijn vroegere pupil Falko Zandstra, die vorig jaar zelf de uitdaging in Valkenburg aanging.Remo Speijers prijst zich gelukkig met de professionele begeleiding die door Red Bull Nederland is opgezet. ,,Sommige tests deed ik zelf al, maar Ab Krook gaat toch dieper en intenser op bepaalde aspecten in. Hij weet exact hoe hij het maximale uit ons moet halen en herkent direct de sterke en zwakke punten. Het werkt heel motiverend. We trainen allemaal al heel hard, maar met dit team wordt het een stuk effectiever, denk ik.

BEUNINGEN, 1 november 2011 – Niemand minder dan schaatscoach Ab Krook gaat het Nederlandse team, bestaande uit Remo Speijers, Bart van Roosmalen en Glenn Bakx begeleiden naar de wereldtop van Red Bull Crashed Ice.

Op 4 februari 2012 staat ons eigen Limburgse Valkenburg als stop op de wereldkampioenschapskalender samen met St. Paul (Minnesota, VS), Åre (Zweden) en Québec (Canada). Om verschil te kunnen maken in de race van 2012 gaat de alom gerespecteerde schaatscoach Ab Krook de uitdaging aan om het Nederlandse team te begeleiden. Krook wordt hierbij geassisteerd door zijn vroegere pupil Falko Zandstra, die vorig jaar zelf de uitdaging in Valkenburg aanging.

Remo Speijers prijst zich gelukkig met de professionele begeleiding die door Red Bull Nederland is opgezet. ,,Sommige tests deed ik zelf al, maar Ab Krook gaat toch dieper en intenser op bepaalde aspecten in. Hij weet exact hoe hij het maximale uit ons moet halen en herkent direct de sterke en zwakke punten. Het werkt heel motiverend. We trainen allemaal al heel hard, maar met dit team wordt het een stuk effectiever, denk ik.

De komende weken staan er in het Traivum in Nijmegen trainingen op vlak ijs op het schema.

 

Bronnen: redbull.nl en Spits

Foto: Jarno Schurgers / Red Bull Content Pool

 

 

Cookieinstellingen