Groot aantal inschrijvingen voor Van Altena’s Ewijks Open Herfsttoernooi

Foto:

EWIJK, 2 november  2011 – Van 9 tot en met 20 november wordt voor de zesde keer door tennisvereniging Ewijk het herfsttoernooi georga- niseerd.Het is een open toernooi en draagt de naam van de hoofdsponsor: “van Altena’s Ewijks Open Herfst- toernooi”.Ook dit jaar is het aantal inschrijvingen ongekend. Maar liefst 350 mensen hebben zich voor het toernooi aangemeld. Natuurlijk hebben zoveel inschrijvingen ook nadelen. De consequentie is dat er veel spelers uitgeloot moeten worden en dat is nooit leuk voor diegene die dat treft.Tijdens het toernooi beginnen de wedstrijden elke avond om 18.00 uur en in de weekenden om 10.00 uur. Als de weersomstandig- heden niet optimaal zijn, kunnen deze tijden nog veranderen. Iedereen is van harte welkom Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de ruim 206 wedstrijden die er worden gespeeld in de categorieën 5 t/m 8. Op vrijdag 18 november zal er een gezellige avond zijn met muziek. Tijdens deze avond is er een loterij met aantrekkelijke prijzen.De club hoopt op tien gezellige, sportieve dagen voor de spelers en natuurlijk ook voor de leden en andere belangstellenden. We hopen dat ook dit toernooi weer een geweldig succes zal worden.De toernooicommissie,

EWIJK, 2 november  2011 – Van 9 tot en met 20 november wordt voor de zesde keer door tennisvereniging Ewijk het herfsttoernooi georga- niseerd.

Het is een open toernooi en draagt de naam van de hoofdsponsor: “van Altena’s Ewijks Open Herfst- toernooi“.

Ook dit jaar is het aantal inschrijvingen ongekend. Maar liefst 350 mensen hebben zich voor het toernooi aangemeld. Natuurlijk hebben zoveel inschrijvingen ook nadelen. De consequentie is dat er veel spelers uitgeloot moeten worden en dat is nooit leuk voor diegene die dat treft.

Tijdens het toernooi beginnen de wedstrijden elke avond om 18.00 uur en in de weekenden om 10.00 uur. Als de weersomstandig- heden niet optimaal zijn, kunnen deze tijden nog veranderen.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de ruim 206 wedstrijden die er worden gespeeld in de categorieën 5 t/m 8. Op vrijdag 18 november zal er een gezellige avond zijn met muziek. Tijdens deze avond is er een loterij met aantrekkelijke prijzen.

De club hoopt op tien gezellige, sportieve dagen voor de spelers en natuurlijk ook voor de leden en andere belangstellenden. We hopen dat ook dit toernooi weer een geweldig succes zal worden.

De toernooicommissie,

Els, Willem-Jan, Eef, Jos, Leslie, Theo, Stefanie en Wim.

www.tvewijk.nl

 

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen