Boys C1 winnen en blijven aan kop

BEUNINGEN, 4 maart 2012  – Uit naar Zutphen, en daar werd thuis nog dik van verloren, dus blijft het dan altijd spannend wat je nu weer aantreft.Zelfs de trainers waren zenuwachtig, want om 7:45 uur verzamelen om om 10:00 uur in Zutphen te zijn, was een beetje overdreven. Dat werd dus een lange warming up en toen de Boys begonnen namen ze meteen het initiatief.Zutphen kwam niet door de verdediging van Beuningen heen en het middenveld en de aanvallers combineerden er lustig op los. De eerste helft stonden ze met 0-1 voor, maar het had ook veel meer kunnen zijn.De 2de helft ging men op de oude voet door en kregen de Boys een penalty die in eerste instantie gemist werd, maar door een goed inlopende speler alsnog ingetikt werd, 0- 2. Het leek nog even spannend te worden toen de keeper van de Rood Witten een bal tegen de rug van de tegenstander schoot en die kaatste zo het doel in. Zutphen maakt het de Boys niet erg moeilijk en Beuningen prikte er nog eentje bij waarmee de eindstand op 1 -3 kwam en ze nog steeds alleen aan de leiding gaan in de Hoofdklasse.Volgende week komt AWC op bezoek in Beuningen, aanvang 11:15 uur.Tekst/Foto’s: Ruurd Jellema

BEUNINGEN, 4 maart 2012  – Uit naar Zutphen, en daar werd thuis nog dik van verloren, dus blijft het dan altijd spannend wat je nu weer aantreft.

Zelfs de trainers waren zenuwachtig, want om 7:45 uur verzamelen om om 10:00 uur in Zutphen te zijn, was een beetje overdreven. Dat werd dus een lange warming up en toen de Boys begonnen namen ze meteen het initiatief.

Zutphen kwam niet door de verdediging van Beuningen heen en het middenveld en de aanvallers combineerden er lustig op los. De eerste helft stonden ze met 0-1 voor, maar het had ook veel meer kunnen zijn.

De 2de helft ging men op de oude voet door en kregen de Boys een penalty die in eerste instantie gemist werd, maar door een goed inlopende speler alsnog ingetikt werd, 0- 2. Het leek nog even spannend te worden toen de keeper van de Rood Witten een bal tegen de rug van de tegenstander schoot en die kaatste zo het doel in. Zutphen maakt het de Boys niet erg moeilijk en Beuningen prikte er nog eentje bij waarmee de eindstand op 1 -3 kwam en ze nog steeds alleen aan de leiding gaan in de Hoofdklasse.

Volgende week komt AWC op bezoek in Beuningen, aanvang 11:15 uur.

Tekst/Foto’s: Ruurd Jellema