MHCB C1 pakt volle winst uit twee wedstrijden

Zondag stonden de wedstrijden tegen Apeldoorn en Union op het programma.MHCB C1 – Apeldoorn (1-0)
Beuningen scoorde al vlug in de eerste helft en moesten daarna ruim 30 minuten vol aan de bak om de winst veilig te stellen.
Apeldoorn drong voortdurend aan, maar kwam niet door de verdediging van Beuningen. Het bleef spannend tot het einde.
De coach van Apeldoorn bleef maar zeuren tegen de scheids en kreeg terecht een groene en gele kaart. Ook MHCB kwam niet meer aan scoren toe, en won uiteindelijk met 1-0

MHCB C1 – Union (3-1)
Ook tegen Union moesten de meiden vol aan de bak.
Met een vliegende keepster, leek het net of ze een mannetje meer hadden.
Union speelde de bal snel rond en Beuningen moest er steeds vol achteraan.
Ook hier kwam het team snel op voorsprong, maar Union maakte al vlot de gelijkmaker. Union kon in de tweede helft het hoge tempo niet volhouden en Beuningen kon profiteren van het ontbreken van een keeper. Verdiende uitslag uiteindelijk 3-1 voor MHCB C1.

Tekst/foto’s: Wil Kuijpers