Geen winst voor Teams NAS in laatste wedstrijden in 2013

Deze week de laatste korfbalwedstrijden van dit jaar. Zaterdag was het een thuisdag voor de meeste teams van NAS. Alleen de junioren A speelden uit en de aspiranten B waren vrij.Recreanten
Voor NAs scoorden Diana (2x) en Monique.

Pupillen
De pupillen E verloren met 10-0.
De pupillen D2 haalden nog net een puntje en speelden 4-4.
De doelpunten werden gescoord door Lisa, Fleur en Kirsty (2x).
De pupillen D1 kwamen te laat op gang. Pas in de 2e helft gingen ze korfballen maar toen was het al 5-0 voor Odio. De eindstand werd 4-7.
De doelpunten werden gemaakt door Fleur, Isa, Didi en Sacha.

Aspiranten C
De aspiranten C verliezen met 1-4.

Junioren A
De junioren verloren van ONA met 12-7. NAS speelde slordig in de 1e helft en maakte de kansen niet af. De doelpunten werden gescoord door Laure (2x), Ruth, Lisan (2x), Eveline en Merel.

Senioren
Zondag speelden de senioren in Weurt.
In de 1e helft was NAS de betere in het afronden van de kansen en kwam zo op een voorsprong. Maar Eendracht gaf zich niet gewonnen en bleef knokken voor elke bal.
NAS kon niet goed met de druk omgaan en liet Eendracht dichterbij komen en uiteindelijk zelfs met de winst naar huis gaan.
Eindstand 8-9.