Raymond Schattner winnaar BTK 2014

De vierde editie van de Beuningse Tenniskampioenschappen (BTK) kende geen categorie dames enkel. Vandaar alleen een winnaar bij de heren. Raymond Schattner, spelend bij TV Ewijk werd eerste bij de HE7 en mocht na een sterk toernooi de wisselbeker mee naar huis nemen. 

Als het allemaal doorgaat heeft Raymond de beker slechts een half jaar in huis want, alhoewel het een goed bezet toernooi was, zegt de organisatie de afwezigheid van eveneens in deze week competitie spelende leden te voelen. Daarom is het verzoek bij de KNLTB ingediend om het toernooi in 2015 al in de tweede week van maart te houden. 
Dit jaar hebben 115 deelnemers, 104 wedstrijden in 250 sets en 1939 games gespeeld. De algemene overtuiging is dat het grootste aantal hiervan op naam van Vera Udo en Karin Kemps staat. Ook tijdens de finale hebben zij een goede drie uur op de baan gestaan voordat Janine van Deurssen en Ilse Giesbers uiteindelijk de eerste plaatst bij de DD8 opeisten. “Volgend jaar nog beter ons best doen”, gaf Vera sportief als commentaar.

Vlnr: Wethouder Geert Hendriks, Vera en Karin

ngdrkdm6pecfssfwnoy152dw6
Winnaar selfi-wedstrijd
Naast de tenniswedstrijd was er ook een selfi-wedstrijd. De deelnemers en bezoekers van het toernooi konden een selfi maken met een auto van sponsor Motorhuis Bulten in beeld. Daarmee kon men meedingen naar de een week lang gebruik maken van de auto van de sponsor. Wethouder Geert Hendriks heeft de leukste selfi uitgekozen. Deze was gemaakt door bezoeker Ruud Bluyssen (links op de foto). “De foto straalt enthousiasme uit en voldoet aan de criteria dat het door de persoon zelf gemaakt is”, lichtte Geert toe.

ei6unie6nv4k44o0nyr8ltqfg
Meer foto’s van de BTK op Facebook.
haaa3zz0oxhrknb8vnz9cng0w
Uitslagen BTK 2014 (Beuningse Tennis Kampioenschappen)
nmhv94alcx3znlicucg6u1fux
Cookieinstellingen