Knuffelen en trouwen in het poppentheater

Foto:

Op zondagochtend 9 november om 11.00 uur wordt voor peuters van 2 tot 4 jaar ‘Vliegende noten’ gespeeld. Op zondagmidddag 9 en woensdag 12 november om 15.00 uur volgt de familievoorstelling ‘De appelprinses’ voor iedereen vanaf 4 jaar.‘Vliegende noten’
Op zondagochtend 9 november om 11.00 uur wordt voor peuters van 2 tot 4 jaar ‘Vliegende noten’ gespeeld. Kosten 3,50 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn, die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes. En natuurlijk is er tijd om te knuffelen met Ploem en kabouter Tingeling!

‘De appelprinses’
Op zondag 9 en woensdag 12 november om 15.00 uur volgt de familievoorstelling ‘De appelprinses’ voor iedereen vanaf 4 jaar. Kosten 4 euro.

Dit verhaal is gebaseerd op het prachtige sprookje “De varkenshoeder’ van Hans Christian Andersen. De prins van een piepklein landje gaat op zoek naar een vrouw. Daarbij denkt hij meteen aan de beeldschone dochter van de keizer van zijn enorme buurland. De prins laat geschenken brengen, die de mooie, maar verwende prinses echter geen blik waardig keurt. Hij besluit de prinses een lesje te gaan leren en vindt een baantje als varkenshoeder in het grote keizerrijk. . .

De voorstellingen zijn te zien in het theater aan de Tempelstraat 6 in Beuningen.
Graag reserveren 024-6777034.
Voor info, zie www.poppentheatertingeling.nl


Activiteit: Voorstellingen poppentheater Tingeling
Datum: Zondag 9 november en woensdag 12 november 2014
Adres: Tempelstraat 6, Beuningen
Cookieinstellingen