Meiden B2 MHCB pakken eindelijk weer een punt.

Na de dik gewonnen voorcompetitie kwamen de meiden van de B2 uit in de subtop klasse. Deze klasse bleek het afgelopen seizoen echter een maatje te groot. Vele wedstrijden werden dan ook verloren.

Tot zaterdag stond de teller dan ook op 1 puntje. Tegen Zwolle zou een stunt mogelijk moeten zijn. En dat bleek ook inderdaad. De meiden gingen er de laatste wedstrijd nog vol in. De eerste helft was Beuningen duidelijk aan de betere hand en zette veel druk. Er kwamen ook kansen, maar die werden niet verzilverd.  0-0

In de tweede helft bleek het lastig het tempo vast te houden. Zwolle kreeg toch meer grip op de wedstrijd. Dat leidde na enige minuten dan ook tot een voorsprong voor Zwolle. Teleurstelling op de gezichten bij MHCB. Toch hielden ze vol en geloofden in hun kracht. De inzet werd beloond. En na een mooie aanval werd het prima afgerond. Eindstand 1-1 . Een verdiend punt.