Start nieuwe sport- en beweeggroep voor 55+ in Ewijk

Foto: publiek domein

Na de zomervakantie start Stichting Perspectief bij voldoende animo met een nieuwe sport- en beweeggroep op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in MFA ’t Hart. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Neem uw (buur)man en –vrouw mee!

Het is een groepsles voor de teamspeler die graag een partijtje in een zaal speelt. Het materiaal en spelregels zijn zo aangepast dat veiligheid en plezier voorop staan. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau, dus ongeacht de ervaring, chronische klacht of andere beperking.

We starten met een half uur gedegen warming up en gymnastiekoefeningen als voorbereiding op het spel. Het hele lichaam komt zo in actie en natuurlijk profiteert de geest daar ook van mee. De hartslag gaat lekker omhoog en soms ben je buiten adem. Zo werk je bijna ongemerkt aan je conditie, sterkere spieren, coördinatie, snelheid, souplesse, ontspanning en betere ademhaling.

Deze les wordt gegeven door Roland Spaan.
Kosten: €33,50 per half jaar.

U kunt een gratis proefles volgen. Aanmelden voor deze groep kan via Valerie Bekkers, contactpersoon van Stichting Perspectief: 024-6750939.

Cookieinstellingen