Maak K1-wedstrijd kanoën en windsurfen mee bij WSV de Beuningse Plas!

Foto: WSV de Beuningseplas

Bij Watersportvereniging (WSV) de Beuningse Plas biedt men nu de kans om de opwinding van K1-wedstrijd kanoën en windsurfen te ervaren! De K1-wedstrijd kano is een indrukwekkende, supersnelle en smalle kano die het hart sneller doet kloppen. Er zijn twee van deze geweldige kano’s beschikbaar bij de vereniging! Deze herfst start er een pilot van K1 Clinics op woensdagavond, onder deskundige begeleiding van Colin.

Als watersportliefhebber heb je wellicht altijd al willen leren windsurfen. Bij WSV de Beuningse Plas is er nu de perfecte gelegenheid om deze opwindende sport veilig en onder controle te leren. Na de zomer beginnen de avondclinics, geleid door een ervaren instructeur genaamd Bas.

Om de persoonlijke aandacht te waarborgen, kunnen er maximaal 2 personen zich aanmelden voor de K1 Clinics en maximaal 4 personen voor de windsurfclinics. De eerste clinic start op woensdag 16 augustus, en er worden wekelijkse sessies aangeboden gedurende 6 weken.

Aanmelden voor beide clinics is nu al mogelijk voor woensdag 16 augustus. De kosten bedragen slechts €5 voor leden van de vereniging en €10 voor niet-leden. Voor deelname is het belangrijk dat men in het bezit is van Zwemdiploma A en B.

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plekje in deze opwindende watersportclinics! Ga naar de website van WSV de Beuningse Plas om je vandaag nog in te schrijven.

Ontdek de sensatie van K1-wedstrijd kanoën en windsurfen bij WSV de Beuningse Plas – waar avontuur wacht op het water!

Cookieinstellingen