Leones verslaat Beuningse Boys met 4-0 na vroege doelpunten in derby

Tijdens de derby tussen Leones en Beuningse Boys was de wedstrijd eigenlijk al na een kwartier beslist door vier snelle doelpunten van Leones. De harde wind en af en toe vallende regen maakten de overige 75 minuten niet bijzonder opwindend voor de supporters.

Leones profiteerde van de wind in hun rug en zette Beuningse Boys meteen onder druk. Dit leidde tot gevaarlijke situaties en hoekschoppen. Uit één van deze hoekschoppen waaide de bal voorbij de tweede paal, waar Bram Kooijmans de bal met een harde trap in de verre hoek plaatste. Vlak daarna volgde de 2-0 toen Jaap Jansen een voorzet wilde geven, maar de bal gedragen door de wind over de keeper zag zeilen en in het doel zag belanden. Niet veel later maakte Furkan Aksoy er 3-0 van door een goede voorzet af te ronden. Job Gielen bepaalde met een rake kopbal uit een hoekschop na een kwartier de eindstand op 4-0. Leones liet daarna wat gas los en de wedstrijd kabbelde voort zonder al te veel opwindende momenten.

In de tweede helft had Beuningse Boys de wind mee, maar ze slaagden er niet in om veel gevaar te stichten. Het dichtst bij een doelpunt kwamen ze toen Leones-doelman Jules Feelders bijna een natte bal uit zijn handen liet glippen, maar het bleef net op de lijn. Leones behield eenvoudig hun voorsprong en was nog dichtbij een doelpunt via Haitam Chibane. De wedstrijd eindigde in een overtuigende 4-0 overwinning voor Leones.