Tennisliefhebbers opgelet: Inschrijving geopend voor Beuningen Open Klassiek

Foto: CC0

Het is tijd voor alle tennisliefhebbers om hun racket op te pakken en hun beste tennisoutfit uit de kast te halen, want het langverwachte Beuningen Open Klassiek is terug! Na een succesvolle voorjaarscompetitie staat het eerste tennistoernooi voor spelers vanaf 17 jaar weer voor de deur, en dit keer nemen ze je mee naar de charmante Franse sferen.

Van 2 tot 9 juni staat Beuningen in het teken van tennis, gezelligheid en overheerlijke Franse lekkernijen. Dit jaar is het toernooi voor het eerst open voor deelnemers vanaf 17 jaar, en ze bieden wedstrijden aan in bijna alle categorieën, waaronder 17+ en 40+.

Wat maakt deelname aan Beuningen Open Klassiek zo bijzonder?

  • Diverse categorieën: Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met tennis, er is een categorie voor iedereen.
  • Meer speelplezier: Ze zorgen voor zoveel mogelijk poules, zodat deelnemers meer dan één wedstrijd kunnen spelen en volop kunnen genieten van het spel.
  • Geen conflict met de vrijdagavondcompetitie: De wedstrijden worden zo gepland dat het geen conflict veroorzaakt met de voorjaarscompetitie op vrijdagavond.

Maar dat is niet alles! Naast het tennisplezier en de Franse lekkernijen bieden ze ook een unieke kans om live Roland Garros wedstrijden te kijken. Zo kunnen deelnemers na het vertonen van hun eigen kunsten genieten van de spectaculaire wedstrijden van de tennisgrootheden op het gravel in Parijs.

Dus aarzel niet langer, trommel je tennismaatje op, schrijf je in en beleef een onvergetelijke tenniservaring bij Beuningen Open Klassiek. Inschrijven kan via onderstaande link:

Inschrijflink Beuningen Open Klassiek

Cookieinstellingen