Veiling tijdens Koningsnachtspektakel en benefietavond BEAT BATTEN

Foto:

Vrijdag 25 april start voor de 46e keer de Lentefeesten Beuningen. Voor het goede doel Beatbatten vindt er in de tent bij de de zaak een benefietavond plaats met o.a. muziek, gezelligheid en een mooie veiling. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel. Lees in dit bericht alvast wat er ter veiling wordt aangeboden. De winkelwaarde staat erbij vermeld dus kom naar de Zaak en sla je slag…

Feestavond
Het koningsnacht spektakel begint om 20.00 uur. Tijdens deze avond treedt de band ‘Triple’ op, kan iedereen zijn favoriete muziek aanvragen tijdens de ‘Batten request’ en vindt er een ludieke veiling plaats. In het café staat Party DJ Nick. De entree bedraagt €5,- waarvan €2,50 naar Beat Batten gaat.

De organisatie heeft de band Triple, met 2 leden uit Beuningen, vast weten te leggen. Zij gaan ook de ‘Batten Request‘ invullen: verzoeknummers aanvragen tegen betaling. Een speciale veilingmeester veilt een aantal gadgets, waarvan de opbrengst uiteraard voor Beat Batten is.

De organisatie van Lentefeesten Beuningen is voor deze avond (weekend) een samenwerking aan gegaan met De Zaak. De Zaak was direct bereid om hieraan mee te werken. Dit heeft geresulteerd dat er een tent geplaatst wordt voor De Zaak om hier de benefietavond in te houden. De Zaak heeft toegezegd dat van iedere verkochte consumptie een gedeelte naar Beat Batten gaat.

Graag tot vrijdagavond in de tent bij De Zaak (zie de programma’s op lentefeestenbeuningen.nl voor het geweldige weekend).

1xDigitale fotocamera €180,= (Expert Beuningen)
 5x compressie therapie 144,= (FitXpress)
 6x cavitatie € 630,= (FitXpress)
 1x better belly & 1 maand sporten € 125,=(FitXpress)
2x poef JEE O (Jee-O) € 100,=
 1x Rayban zonnebril € 139,= (Schippers Optiek)
 4x kappersbon a €18,= (Color and Style) € 78,=
 2x horloges (v/d kluis) € 50,=
 1x reis Parijs voor twee € 176,= (Toonen Reizen)
2x kledingbon €50,00 (Shoeby Beuningen)
 1x Behangcheque € 150,= (Wim v Hulst verf en behang)
 1x Giant retro Fiets € 550,= (Theunissen)
 
Met heel veel dank aan de sponsoren die deze veiling mogelijk maken.
stichting-lenttefeeste-beuningen

Cookieinstellingen