Beuningen in de ban van Halloween

Heeft u ze aan de deur gehad? De kinderen met Halloween-snoeptasjes, de een nog enger dan de ander? Ook in Beuningen is het feest ontdekt. Behalve de kinderen die voor snoep rondwaarden, heeft het centrum, de scouting, de muziekvereniging en de dansscene het feest ontdekt.Vrijdagavond konden griezel-fanaten bij de scouting Beuningen terecht voor een griezelpartij rondom het scouting terrein aan de Reekstraat. Iedereen vanaf 16 jaar en in was voor een hardcorefeestje kon naar Ewijk trekken voor de Hard-o-Ween versie van Beuningen Beukt!, de hardcore feestjes voor Beuningse jeugd.

In het centrum van Beuningen kon men genieten van wijn tijdens de wijnproeverij die gecombineerd was met Halloween. Passanten konden bij 27 winkeliers een wijntje proeven en informatie erover krijgen. Verklede kinderen pikten lekkers langs de tafels. “Een geslaagde avond”,  zegt Claudia van PAK Beuningen. “Normaal is de vrijdagavond erg stil maar nu hadden we continu aanloop. Bij ons staat voortaan elke week een fles wijn klaar, dat kost je de kop niet en als de klanten dan komen is het prima”, zegt ze lachend. 
Ons Mam zorgt als altijd voor een gezellige sfeer
stn5acql0maimjhnwuxjdqd6v
Bij Limburgia was het lekker druk rondom de statafels
l0lr6lk48lqc27w3uyc58g79d
Live muziek zorgde voor nog meer sfeer
meeyq6oeoxxkr4dm8jdtd9owp
Noord- en Zuid-Italiaanse wijnen proeven bij PAK
wrectpiap6g8csf1a9m4m0cfe
Vanavond is de afsluiting van Halloween in Weurt. Daar vindt voor de vijfde keer de Gruwelnacht plaats, georganiseerd door Muziekvereniging NAG.

 
Cookieinstellingen