Stichting Lentefeesten mag voorjaarskermis op Mauritsplein organiseren

Foto: .

De stichting ‘Lentefeesten Beuningen’ heeft  toestemming gekregen van Burgemeester en wethouders om de Lentefeestenkermis, (ook wel voorjaarskermis genoemd) in 2015 op het Mauritsplein  te organiseren.

Een grote opsteker voor de organisatie, die sinds de zomer van 2014 veel inspanning heeft geleverd om dit te realiseren. “Wij zijn erg blij met dit besluit”, laat de organisatie weten. “Wij zijn inkomensafhankelijk van kermis en braderie en ontvangen geen subsidies of financiële bijdragen. Wij verwachten nu bijzonder enthousiaste kermisexploitanten.”

De exploitanten die jaarlijks voor de lentefeesten de kermis invullen zagen een terugloop in aantal bezoekers op het Asdonck terrein. De stichting organiseert dit jaar voor de 47ste maal de jaarlijkse lentefeesten met kermis, braderie, Beuningen Got Talent en een feesttent, bij en in samenwerking met café ‘de Zaak’.

“Met de toestemming van de verhuizing op zak weet de organisatie dat er een grote verantwoordelijkheid op ons rust. Tijdens de inspraakavond van  15 oktober 2014, hebben we ons gepresenteerd en hebben meerdere suggesties aangedragen om overlast te beperken. Wij zijn ons zeer bewust van de verantwoordelijkheden maar zijn erg blij dat Beuningen een centraal feestweekend krijgt. We moeten nu echt aan de bak en ervoor zorgen dat iedereen tevreden is en wordt,  Beuningen op de kaart zetten in de regio is ons doel en motiveert ons allemaal om er een super mooi weekend van te maken.”

De ‘Lentefeesten Beuninge’ 2015 worden georganiseerd van 17 t/m 19 april.
www.lentefeestenbeuningen.nl

Het team van de lentefeesten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cookieinstellingen