Welpen NAS spelen eerste wedstrijd

De eerste wedstrijd voor de welpen van NAS is gespeeld. Ook de overige teams van NAS werkten hun wedstrijden af.Welpen
De welpen vonden het erg spannend. Voor de wedstrijd moesten de rokjes en shirts gepast worden. Een paar spelden moesten er bij aan te pas komen.
De wedstrijd begon.
In het begin is het allemaal nog wel erg wennen. Waar moesten ze lopen, naar wie moest ik gooien en wat moest ik ook al weer doen als de anderen de bal hebben.
Het was echt wennen maar de inzet was er zeker.
De ruststand was 0-5. Maar dat mocht het plezier niet verpesten.

De tweede helft leek het of het spelletje steeds duidelijker werd en kwamen de welpen steeds meer aan de bal. Er kon zelfs gescoord worden.
De vijfde speler moest al snel het veld weer verlaten.
De eindstand werd 4-6. Alle doelpunten zijn gemaakt door Andrea.
De meiden hebben kei hard gewerkt en hebben veel plezier beleeft.
De strafworpen zijn gemaakt door Mara, Cayenne en Andrea.

Pupillen E2
De pupillen E2 speelden in Bergharen tegen Fortuna.
Fortuna was een maatje te groot. De dames van NAS hebben hard gevochten maar Fortuna was duidelijk de meerdere. NAS verloor de wedstrijd met 12-0. Bij het strafworpen nemen werd gelijk 2-2, beiden gescoord door Milou.

Pupillen E1
De pupillen E1 speelden thuis tegen SDDL.
NAS speelde een goede wedstrijd, er werd goed overgespeeld en er volgden mooie acties. NAS speelde heel aanvallend en had veel balbezit. NAS won met 6-0, de doelpunten werden gescoord door Susan, Sterre en 4 door Sabine.

Pupillen D1
Voor de pupillen D1 stond de uitwedstrijd tegen DIOSA op de agenda.
Gezien de uitslagen tot nu toe in deze poule zou dit een wedstrijd moeten zijn waarin NAS kans zouden moeten maken om te kunnen winnen. Zeker ook gezien hoe NAS de eerste 2 wedstrijden had gespeeld. Fysiek waren de teams dit keer goed aan elkaar gewaagd met misschien zelfs wel een klein voordeel voor NAS. De NAS meiden hebben de aanwijzingen van de trainsters en coach goed in hun oren geknoopt en er werd goed rondgespeeld, de bal bleef snel rondgaan waardoor NAS veel in balbezit bleef en er uiteindelijk ook mooie kansen werden gecreëerd. Drie van deze kansen werden ook benut waardoor NAS met een 3-0 voorsprong de rust in ging.
Na de rust speelde NAS gelukkig op dezelfde manier door en kon het team de voorsprong uitbouwen naar 6-0. Door een slordigheidje in de NAS verdediging kon DIOSA toch ook nog 1 keer tegenscoren.
Om de overwinning te vieren mochten de meiden na de wedstrijd iets lekkers uitkiezen in de kantine. De doelpunten Werden gescoord door: Linde (2x), Lotte (1x), Kirsty (1x), Lisa H. (1x), Larissa (1x).

Junioren A2
De A2 speelden in Bergharen tegen Fortuna. Nas speelde afwisselend fel en rustig Fortuna wist telkens als 1e te scoren maar NAS liet zich niet gek maken en maakte telkens de aansluiter. Het werd 4-4. Voor NAS scoorden Emma, Ylse en Michelle (2x).

Junioren A1
De A1 moest uit in Groesbeek tegen de Horst.
De Horst ging snel van start maar NAS sloot goed aan. Er werd snel gespeeld. Beide partijen hadden veel kansen. De Horst wist ze echer beter af te maken. Ondanks een goede wedstrijd van NAS A1  werd er toch verloren met 7-2. Voor NAS scoorden Laura en Merel met een doorloopbal.